Ειδοποίηση Σερβιτόρων

Aσύρματο σύστημα ειδοποίησης το οποίο αποτελείται από αδιάβροχα πλήκτρα τοποθετημένα σε διάφορα σημεία, που με ένα απλό πάτημα επικοινωνούν με μια κεντρική μονάδα η οποία ειδοποιεί για την κλήση με ήχο και αριθμητική φωτεινή ένδειξη. Στη συνέχεια παρέχεται η προαιρετική δυνατότητα αποστολής της κλήσης σε ηλεκτρονικούς ειδοποιητές με τη μορφή ειδικού ρολογιού (pager) για το προσωπικό.

Απλό και φιλικό στην χρήση

Ο σερβιτόρος μπορεί να κάνει απερίσπαστα τη δουλειά του χωρίς να ενοχλείται από τις κλήσεις των πελατών, το σύστημα αυτόματα αναγνωρίζει πότε ο σερβιτόρος παίρνει παραγγελία και κρατάει σε αναμονή τις κλήσεις. Μόλις ο σερβιτόρος τελειώσει τη παραγγελία του, του εμφανίζει μια λίστα με τους πελάτες που τον κάλεσαν, όση ώρα έπαιρνε παραγγελία. Βάσει αυτής της λίστας ο σερβιτόρος εξυπηρετεί σωστά όλους τους πελάτες με τη σειρά που τον κάλεσαν.

Ελαχιστοποιεί τους δυσαρεστημένους πελάτες

Λόγω της καταγραφής των κλήσεων των πελατών στον κεντρικό υπολογιστή υπάρχει η δυνατότητα στατιστικής παρακολούθησης του χρόνου απόκρισης των σερβιτόρων στις κλήσεις των πελατών. Επίσης στην περίπτωση που κάποιο τραπέζι αργήσει να εξυπηρετηθεί υπάρχει η δυνατότητα ειδοποίησης του υπευθύνου ο οποίος θα φροντίσει για την καλύτερη εξυπηρέτησή του. Με αυτόν τον τρόπο δίνεται η ευκαιρία στην επιχείρηση να αντιδράσει πριν καν δυσαρεστηθεί ο πελάτης.

Προστατεύει από επίμονους πελάτες

Όλες οι κλήσεις καταγράφονται και φιλτράρονται από το σύστημα με αποτέλεσμα ο σερβιτόρος να ειδοποιείται μία φορά ακόμα και αν ο πελάτης πατάει επίμονα το κουμπί. Παράλληλα δίπλα από κάθε αριθμό τραπεζιού αναγράφεται ο αριθμός των κλήσεων ώστε να ξέρει και ο σερβιτόρος πόσες φορές πατήθηκε το κάθε πλήκτρο.

4.Αξιοποιεί τον υπάρχον εξοπλισμό σας.

Επειδή ακριβώς η ειδοποίηση γίνεται μέσω του PDA του σερβιτόρου δεν είναι απαραίτητη η αγορά των ειδικών ρολογιών/pagers, μειώνοντας το κόστος εγκατάστασης.

Οι εφαρμογές του συτήματος είναι απεριόριστες με βασικότερες την χρήση σε αυτές που αναφέρονται παρακάτω. Παρακαλώ επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες.

  • Εστιατόρια – Cafe Bar – Clubs – Beach Bar – Internet Cafe – Casino – Συνεδριακά Κέντρα
  • Ξενοδοχεία – Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
  • Πολυκαταστήματα – Supermarket – Αποθήκες
  • Νοσοκομεία – Κλινικές – Κέντρα Υγείας
ειδοποιηση σερβιτορων παρος
ειδοποιηση σερβιτορων παρος

Comments are closed.