Συστήματα Παρακολούθησης

Τα συστήματα παρακολούθησης, καταγραφής και απομακρυσμένης μετάδοσης αποτελούν έναν από τους τρόπους επιτήρησης χώρων μέσω ενός κυκλώματος τηλεόρασης CCTV, η χρήση των οποίων είναι συνεχώς αυξανόμενη.

Οι νέες τεχνολογίες στο CCTV (AHD, IP, Megapixel κάμερες) δίνουν την δυνατότητα τοπικής ή απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης εικόνας, ήχου και δεδομένων με αυτόματη ψηφιακή καταγραφή γεγονότων σε αρχεία ηλεκτρονικής μορφής.

Η ανάγκη για προστασία και επιτήρηση σε κάθε χώρο έχει καταστήσει τα συστήματα καταγραφής και παρακολούθησης πλέον αναγκαία. Καλύπτουμε ολόκληρο το φάσμα απαιτήσεων και είμαστε σε θέση να εξοπλίσουμε με Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης (CCTV) οικίες, καταστήματα, μεγάλες εμπορικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις, καθώς και χώρους όπως πρατήρια πώλησης καυσίμων, χώροι στάθμευσης κ.λπ.

Αναλαμβάνουμε την δωρεάν μελέτη του χώρου σας, για την εγκατάσταση συστήματος παρακολούθησης, σε υπάρχουσα, ή μη υπάρχουσα, εγκατάσταση καλωδίωσης! Στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης γίνεται 24ωρη καταγραφή του χώρου σας και υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης του από οποιοδήποτε άλλο μέρος διαθέτει σύνδεση internet, ακόμα και από το κινητό σας!

Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρίες στον χώρο των συστημάτων παρακολούθησης  Provision, Foscam.

Comments are closed.